Миналата седмица колата ми приживя доста стабилен удар ...... мисълта ми е ако можете да дадете савет дали да я оправям или ..да я разпродам на части ... (Само да поястна Колата е с пълно каско .. направен и е външия оглед .... остава този след разглабянето ..... и след това оценката ..... )
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....
Collapse
X
-
Ми ... щом е с пълно автокаско би трябвало да ти платят добре ... ако до тук съм прав ... аз бих си купи същата /самоче не блъсната/ а тая бих си оставил за резервни чарколяци ... ако има къде да я съхраняваш естествено ...sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеАз бих си взел друга кола. Застрахователите трябва да ти платат Тотал.
Comment
-
За колко си и направил какско.Според мен не си Заслужава да я правиш,няма да стане както е била.
Моята като бяха я ударили ми платиха 1200лв от гражданска,но имах много по малко щети и повечето се вьЗстановиха беЗ проблем.
Comment
-
колега,при този удар,според мен лично,ако толкова много искаш да я направиш внимавай с тенекеджията,който ще се захване,защото в БГ кадърни много малко останаха,иначе виж,какви пари ще ти изплатят и тогава си прецени,защото и от части на тази кола можеш да и вземеш и да събереш за друга
Поздрави!!
Comment
-
Колега, ако ти платят "тоталка" си купи друга, щото на тази ако започнеш да я правиш щетите ще излязат поне с 1/3 повече от това, което си видял. Иначе сигурно не е проблем някой кадърен майстор да я направи, ама дали ще си струва.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Според мен щетата ще е тотална. Само два нови еърбега струват повече от остатъчната стойност на един стар кош.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
здр.колега и съжелявам за колата и дано да няма пострадали.За колата така като гледам имаш консумативи и части около 1200лв. и още 1000 за работа,така,че от 2200лв.на горе ако решиш да я правиш.Според мене нея прави,но ако имаш тези 2200лв.може и да не ти стигнат за да стане хубаво колата
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеако не се бъркам....при плащане на тотал от застрахователите те прибират блъсната колаALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
-
И според мен няма смисъл да се прави. 145/6 сега са по 2000лв и то в доста добро състояние. Ти ще дадеш поне 1500 за ремонт...Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
еми зн вчера я бидяха едни мастори .. които са доста добри .... и според тяхното мнение колата може да се направи ... защото рогата не са криви ....... тва нал при оглед в сегашното състояние ..... утре ще я видят и застрахователите ..... и след тва мисля да сваля калниците ...и да видин колко точно е зле ...... и след тва ще го мислим ..... Мерси на всички за менията .....
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
А кво да ви кажа искам мн да я оправя ...защото се пак ми е 1вата кола ...... от доста одавна си мечтаех за Алфа ..... ( може би от 12годишен) ......и родителите ми ми взеха такава ...бях мн на кеф ....... и не искам да се отказвам от нея ........ (Може да ви звуча доста сантиментално но .......... )sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Сантимента си е сантимент, но трябва да слушаш разума.
Колкото и да е добър майстора, вече никога няма да е същата.
Не само геометрията ще създава проблеми.
Ще тръгне ръжда и много неща никога няма да са наред.
Минал съм през същото и знам какво говоря.
Взимай парите и се оглеждай за нова, но не бързай!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment